• Technisch Bedrijf Joustra
  • Technisch Bedrijf Joustra
  • Technisch Bedrijf Joustra
  • Technisch Bedrijf Joustra
  • Technisch Bedrijf Joustra
  • Technisch Bedrijf Joustra
 

CV-ketelonderhoud

Op een cv-ketel die kapot is, zit niemand te wachten. Een storing komt altijd ongelegen. Opeens heeft u geen warm water meer of zit u in de kou terwijl de mussen van het dak vriezen. Met een cv-onderhoudscontract van Technisch Bedrijf Joustra staat u nooit in de kou. Elke 18 maanden komt er een monteur bij u langs voor het onderhoud van uw cv ketel. Onze monteur controleert de werking van uw cv-ketel en/of andere verwarming installatie onderdelen. Hij reinigt uw cv-ketel, vult deze bij, ontlucht de ketel en stelt deze energiezuinig af. Ook de veiligheid en werking van uw cv-ketel wordt gecontroleerd. Voor al deze werkzaamheden betaalt u niets extra's. Geen voorrijkosten, geen loonkosten en ook geen onverwachte toeslagen. Mocht er toch een storing optreden? Dan wordt deze binnen 24 uur opgelost! Uiteraard ook zonder voorrijkosten en loonkosten.

Kosten periodiek cv-ketel onderhoud
Als u een onderhoudscontract voor uw cv-ketel afsluit, betaalt u elke 18 maanden een bedrag van 150 euro. Afhankelijk van het onderhoudscontract betaalt u wel/niet materiaalkosten.

Wat kan er zonder regelmatig onderhoud stuk gaan?
Heel wat. Hoe ouder de ketel hoe meer kans op problemen. Denk aan een vervuilde warmtewisselaar, een defecte automatische ontluchter, lekkage, verroesten van onderdelen, een vervuilde ventilator of een storing aan het elektronische gedeelte. Met een onderhoudscontract van Technisch Bedrijf Joustra voorkomt u deze problemen, gaat uw cv-ketel veel langer mee en voorkomt u stijging van gasverbruik en energiekosten.

Doe de cv-ketel check!
Om vast te stellen of wij uw cv-ketel in onderhoud kunnen nemen, voeren we eerst een cv-ketel check uit. Dat doen we geheel gratis. Wilt u een gratis cv-ketel check uit laten voeren. Vul dan onderstaand formulier in en stuur het naar ons toe. Wij maken dan z.s.m. een afspraak met u.


Ja, ik wil graag een cv-ketel check uit laten voeren.

velden met een * zijn verplicht.

Uw naam: *
Uw telefoonnummer: *
 
Uw e-mailadres: *
 
Opmerking/vraag:
 
©2024 Technisch Bedrijf Joustra . Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid | Disclaimer Realisatie: Alfred Lehmann PR / InsiteDesign